Marthe Nelissen

Connecting cultures

Onderzoek

Heb je achtergrondonderzoek nodig voor een artistiek of journalistiek project dat verband houdt met de regio van het Midden-Oosten of Noord-Afrika? Ik kan onderzoek voor je uitvoeren op basis van primaire, Arabischtalige bronnen. Zo kan jij je volledig focussen op de uitwerking van je project en van start gaan met een rijke basis aan informatie.

Wat kan ik voor je onderzoeken?

Achtergrondonderzoek voor journalistieke bijdragen

Wil je jouw nieuwsbijdrage baseren op eerstehands informatie uit de Arabische media? Met mijn taalvaardigheden bezorg ik je informatie uit primaire Arabische bronnen. En zo wordt jouw nieuwsbijdrage sterker.

Achtergrondonderzoek voor reportages over het Midden-Oosten en/of Noord-Afrika

Maak je een reportage over het Midden-Oosten en/of Noord-Afrika? Dan is iemand met onderbouwde kennis over de regio mooi meegenomen. Ik gooi mijn kennis over de regio en de taal in de strijd om onderzoek te doen voor jou. Op die manier wordt je reportage gedragen door diepgaande informatie uit rechtstreekse bronnen.

Achtergrondonderzoek voor artistieke projecten

Maak je een voorstelling, kunstwerk of schrijf je een boek dat verband houdt met de Arabische wereld? Heb je nood aan inspiratie? Informatie? Of wil je de geschiedenis en de eigenheid van de regio verwerken in jouw project? Ik help je op weg door informatie of beeldmateriaal te verzamelen over de specifieke thema’s die jouw artistieke ideeën kunnen verrijken.

Wat heb ik al onderzocht?

© 2024 Marthe Nelissen

               

info@marthenelissen.be - 0032 494 689 233

Website by Tobias Verlinde