Marthe Nelissen

Connecting cultures

Schrijven

Geef je een krant, magazine, of nieuwssite uit? Zoek je iemand die een bepaald thema voor jou onder woorden kan brengen? Met woorden kan ik uit de voeten: of het nu gaat om de feitelijke weergave van nieuws, een diepgaander artikel dat problematieken uit de regio van het Midden-Oosten en/of Noord-Afrika onder de loep neemt, of een verfrissende column. Ik kan jouw lezers iets bieden wat het lezen waard is.

Wat kan ik voor je schrijven?

Journalistieke nieuwsbijdragen

Met vlotte pen breng ik verslag uit over het nieuws uit de regio van het Midden-Oosten en/of Noord-Afrika? Resultaat? Boeiende nieuwsartikels die gebaseerd zijn op primair bronnenmateriaal.

Analyses/reportages

Wil je een thema in verband met het Midden-Oosten en/of Noord-Afrika grondiger duiden? Met behulp van mijn kennis over de regio schrijf ik analyses die de problematieken uit de regio diepgaander onderzoeken en op een bevattelijke manier weergeven voor de lezer.

Columns

Naast inhoudelijke stukken over de regio van het Midden-Oosten en/of Noord-Afrika, schrijf ik columns. Ben je op zoek naar een licht geschreven tussendoortje voor bij artikels die wat moeilijker verteren? Ik schrijf columns die het leven noch mijzelf al te serieus nemen. Glim- of schaterlach gegarandeerd.

Wat heb ik al geschreven?

© 2022 Marthe Nelissen

               

info@marthenelissen.be - 0032 494 689 233

Website by Tobias Verlinde